24 Haziran 2011 Cuma

okusan ne okumasan m diye espri yapabilen yazı..

Tatile gidecek az kaldı bölümünde bikinili güzel kızlar güzel vucutlar boş suratlar - ah evet teomandı o-
görünce aklıma ülkeye yaz gelmiş dedim.Malum güney amerikada henüz sonbahar..evet ama son bir bahar gayretiyle kendimizi yaprakları düşen park yollarına vurduğumuzu da sanmayın..çünkü bu romantizm buralarda yok..bu iyi bir şeymidir bilemem ama şahsen iyi bir şeydir demek içinde herhangi bir tecrübem yok..aklımda kalan tek şey sevmediğim sevemediğim buluğ dönemlerine teğet geçemeyen kış sabahları...
depresif etkisi hep oldu zannımca bünyede..hep o gri soğuk bıçak gibi günleri anımsıyorum..dışardaki kışın etkisi içerdeki yangını söndürmeye de hiç yetmemişti o sıralar..

güzel kadınlar diye konuya girince belki birileri keyifli bir yazı sandı ama maalesef değil..keyf sözünün hoşluğu bir yana,durumu bundan daha iyi ifade eden bir başka sözde sanırım olamazdı..
kış sabahları..güzel kadınlar..güzel memeli ve kalçalı dişi bedenler..teoman haksız sayılmaz güzel olan bazı vücutlarda boş ifadeler de pek yadırganmaz.belki de o bedene imaj katan yüzdeki  o boşluğun her bünyede başkaca manalarıda olmuyor değildir..

opera dinlerim ben sevgili okurlar.okusan ne olur okumasan m..
IETT ye binerim ayrıca
iyetete diye telaffuz ederim hem.itirassız ve kaytsız bir haline alıştığım otobüs şöförleri zararsız bulurlar beni..
saatlerce beklediğimden belki özel bulurlar..sevgiliyi beklemediğim dendir belki bu kadar..sahi o beklemediğim sevgililer kaç beden kaç kilo olmuşlardır şimdi..sabah okula uğurlarken belki çocuklarını IETT durağının kış günlerinde kıç donduran yerine oturmayı da denemişlerdir.Anlıyorlar mıdır dersiniz o an beni? Bir sigara yaksalar yeridir..hem güzel vücutlar artık bir hatıra, boş suratlar da başka bir mana...

sonbahar burda..
orada yaz..
birbirine iki uzak sevgili gibi duran bu iki mevsim bünyede pek bir zor.

IETT iyidir güzeldir..hem unutmadan
dr murphy IETT ye binmeye devam ediyor hala...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder